joomla visitor

Workshop Hypnose

Heb je tijdens de NLP Master Practitioner opleiding de smaak van hypnose te pakken gekregen? Ben je helemaal weg van Milton-taal en wil je meer? Meer weten over de verschillende stadia van hypnose, het werken met jouw stem en het onbewuste? Dan is dit jouw training.

Op deze pagina:

Gegevens workshop Hypnose
Milton taal
Wat leer je en wat kun je ermee?
Inhoud van de training

pdf Download de brochure

Gegevens workshop Hypnose

Adres NLP Atelier, Meent 13, 3931 MD Woudenberg
  Routebeschrijving
Aantal dagen: 4 (2x 2 dagen)
Data: zie agenda in de rechterkolom
Werktijden: 10.00u tot 17.00u
Trainer:s Bas Licher, Marco Uitendaal
Investering: € 395,00 incl. btw
Bijzonderheden: Eigen lunchpakket meenemen

Milton taal

Hypnose verdiepenMilton taal gebruiken we in de Ericksoniaanse hypnoses. Dit zijn geen diepe hypnoses en de manier van hypnotiseren is niet te vergelijken met toneel hypnose. Het verschil zit in het taalgebruik en in het sturen van het onbewuste. Met Milton taal wordt aan de gehypnotiseerde alle ruimte gegeven om zelf invulling te geven aan de woorden van de hypnotiseur. Milton taal wordt dan ook gekenmerkt door ‘vaag’ taalgebruik, woorden zonder preciese betekenis.

Door suggesties, die al of niet mogelijk zijn, stuurt de hypnotiseur in een bepaalde richting. In het hele proces heeft de gehypnotiseerde alles onder controle, terwijl hij of zij toch gestuurd wordt.

De Ericksoniaanse hypnose biedt handvatten om op onbewust niveau veranderingen in gang te ze zetten en voor altijd definitief te maken. Op deze manier kunnen denkpatronen en patronen in gedrag snel en effectief veranderd worden.

Wat leer je en wat kun je ermee?

Je leert te communiceren met het onbewuste, goede hypnoses te schrijven,  metaforen te bedenken en te gebruiken, trances te verdiepen en je leert  te werken met de MindSpa. Met deze technieken ben je in staat anderen te helpen bij bijvoorbeeld het nog sneller oplossen van trauma's, fobieën en allergieën, bij het verzachten of verminderen van pijnen, bij het oplossen van fysieke problemen met een mentale oorsprong, bij het reguleren van de hormoonhuishouding, iemand sneller uit een burn-out te halen, etc. Doordat je direct met het onbewuste werkt, bereik je sneller effect en is de verandering blijvend.

Inhoud van de workshop Hypnose

  • Milton taalpatronen in hypnoses en in geschreven communicatie
  • Elman inductie
  • Schrijven van hypnoses
  • Gebruik van metaforen
  • Verdiepen van een trance
  • Trauma´s, fobieën en de meeste allergieën wegwerken met hypnose
  • Werken met tijdlijnen en tijdvervorming
  • Werken met het onbewuste en met ideomotorische bewegingen
  • Toepassen van NLP technieken in hypnose
  • Posthypnotische suggesties