joomla visitor
aanmeldennieuwsbrief

Waar bestaat de NLP Practitioner opleiding uit?

Wil je een NLP practitioner opleiding gaan doen en wil je NLP snel en effectief leren? Geen zin om een half jaar of langer daar iedere maand een weekend voor op te offeren? Dat hoeft ook niet.
Je leert beter en sneller als je helemaal in de wereld van NLP wordt ondergedompeld en je een leermethode krijgt aangereikt die bij jou past. Daarom verzorgt RaVisie de complete NLP practitioner opleiding in zeven dagen aan één stuk. Daar krijg je ook nog 2 gratis oefendagen bij.
Soms vragen mensen zich af hoe dat zo snel kan, het antwoord is simpel: "ik maak gebruik van NLP om je NLP te leren".

Details NLP practitioner opleiding
Wat leer je met NLP?
Wat kun je met NLP?
Welke mensen leren NLP?
Hoe verloopt de opleiding?
Inhoud van de NLP practitioner opleiding
pdfDownload de brochure

Details NLP Practitioner opleiding

Adres: 't Atelier, Meent 13, 3931 MD Woudenberg
  Routebeschrijving
Data: zie agenda in de rechterkolom
:Aantal dagen: 7 aaneengesloten dagen
Werktijden: 10.00u tot 18.00u
Lunch: wordt verzorgd door RaVisie
Trainer: Bas Licher
Investering: € 2.395,00 incl. btw, werkboek en certificaat

 

WAT LEER Je als NLP practitioner?

NLP Practitioner opleidingAls NLP practitioner ontdek je hoe jouw brein werkt en dat van anderen. Je leert onbewuste patronen in denken en gedrag te herkennen. Je gaat op een andere manier kijken en luisteren naar wat mensen doen en zeggen. Door anders te luisteren hoor je denkvoorkeuren en motivaties en kun je daarop inspelen.

NLP leert je dat niet-communiceren niet mogelijk is, waardoor je beter gaat communiceren. Je leert een aantal technieken om belemmerende onbewuste patronen te veranderen en om je ‘staat van zijn’ zo te sturen dat je je beter voelt. NLP biedt je de mogelijkheden om je eigen leven meer onder controle te hebben.

Wat kun je nog meer met NLP? Kan je dan ook andere mensen aansturen? Lees hieronder verder.

Wat kun je met NLP?

Met NLP kan je mensen beter coachen, begeleiden of aansturen. Je kunt er beter mee lesgeven, betere teksten mee schrijven en betere voordrachten mee geven. NLP kan je combineren met alles dat je doet in jouw vak, maar ook thuis of op de sportclub bijvoorbeeld. Met NLP ontwikkel je zelf technieken die je toevoegt aan wat je al goed doet om het nog beter te kunnen. Jij bepaalt zelf wat je nodig hebt en hoe je dit doet. NLP biedt je een nieuwe levensstijl, die helemaal van jou is.

Welke mensen leren NLP?

Heel veel mensen leren NLP voor hun werk, voor persoonlijke ontwikkeling, om effectiever te zijn, om minder stress te ervaren of voor het oplossen van conflicten, angsten en fobieën. Of je nu in de IT werkt, controller bent of account manager, of als P&O adviseur, kunstenaar of docent werkt; in elke bedrijfstak, voor elk beroep of functie biedt NLP je handvatten om beter te functioneren en te communiceren.

Ervaringen op Springest

Referenties
donderdag 17 november 2016
Carolijn schrijft
Zit je eraan te denken om een NLP training te volgen? En zoek je naar ervaringen van cursisten? Dan ben je vast wel nieuwsgierig naar mijn positieve ervaringen t.a.v. de training van Bas Licher. Een prangende vraag die al schrijvende bij mij naar boven komt is, wat jij belangrijk vindt aan een NLP training? Afgelopen oktober heb ik de 7 daagse NLP ...
Lees meer
maandag 24 oktober 2016
Bart schrijft
De 7 daagse NLP Practitioner opleiding van Bas Licher van RAVisie is een feest, een plezierige inspanning en een diepgravend (zelf)onderzoek naar communicatie met jezelf en anderen. Zeer waardevol! Bart


Hoe verloopt de opleiding?

RaVisie verzorgt alle NLP opleidingen in de eigen opleidingslocatie in Woudenberg. Je zit niet uren naar een theoretisch verhaal te luisteren, je gaat juist veel oefenen. Elke dag worden er een paar onderwerpen behandeld. Je krijgt uitgelegd wat het is, hoe het werkt en waarom, je krijgt een demo te zien en vervolgens ga je aan de slag om het samen met andere deelnemers te oefenen. Het programma is zo opgebouwd dat je alles dat je leert direct gaat toepassen in de dagen erna.

Aan het begin van de opleiding ontvang je een werkboek waarin je alle NLP-stof en -technieken weer kunt terugvinden. Er is altijd ruime gelegenheid om vragen te stellen. De sfeer is ongedwongen en elke opleiding is leuk.
Klik hier om een impressie van een NLP opleiding te bekijken.

Wil je meer weten over overnachtingsmogelijkheden, eventuele kortingen, fiscale aftrek of heb je andere vragen? Kijk dan eens op de pagina Informatie NLP opleidingen. Natuurlijk mag je me ook mailen of bellen voor antwoorden die je zoekt.

 

INHOUD VAN DE NLP PRACTITIONER OPLEIDING

 1. Integratie van de 8 NLP Vooronderstellingen in denken en gedrag 
 2. Rapport maken en onderhouden 
 3. Verbaal en non-verbaal volgen en sturen 
 4. Verbaal en non-verbaal reacties ontlokken 
 5. Kalibreren op zintuigelijke aspecten 
 6. Representatie systeem (zintuigelijke Predicaten en de toegangssignalen) 
 7. Milton model, meta model 
 8. Uitvragen van goed geformuleerde vormvoorwaarden voor gewenste doelen en gemoedstoestand 
 9. Overlap en vertaling van het representatie systeem 
 10. Installeren en toepassen van ankers in alle zintuigelijke systemen 
 11. Vaardigheid om het bewustzijn te veranderen 
 12. Submodaliteiten gebruiken, inclusief tijdlijn, swish etc. 
 13. Chunken in alle richtingen 
 14. Hulpbronnen ophalen en versterken 
 15. Herkaderen van content en context 
 16. Metaforen bedenken en gebruiken 
 17. Strategieën uitvragen, installeren en gebruiken 
 18. Flexibiliteit laten zien in houding en gedrag

De NLP practitioner opleiding wordt afgerond met een certificaat dat voor RaVisie wordt uitgegeven. De inhoud van deze NLP practitioner opleiding voldoet aan de standaarden van de Society of Neuro Linguistic Programming™
 x 

Agenda NLP Practitioner

en als eerste in Nederland door Richard Bandler
gecertificeerd als Master NLP trainer 

SOCLOGO1SocietyLogo