joomla visitor
 

NLP oefenen

Met je certificaat voor NLP Practitioner of NLP Master Prtactitioner ben je nog geen geoefend NLP-er. Je moet dus gaan oefenen om NLP je eigen te maken, zodat het geïntegreerd wordt in jouw onbewuste denken. NLP wordt dan een levensstijl.

Op deze pagina:

Wat kun je doen om NLP te oefenen?
NLP oefendag

Wat kun je doen om NLP te oefenen?

NLP oefenen kun je overal doen. Op je werk, thuis, in de bus, in de supermarkt, er zijn heel veel momenten en mogelijkheden om NLP toe te passen. Wil je de technieken gaan oefenen, vraag dan iemand om 'subject' voor jou te zijn. Lees de techniek nog eens door in je werkboek en denk er ook aan om de positieve intentie en de ecologie uit te vragen.

Oefenen is echt nodig om onbewust vaardig te worden, tenslotte heb je praten en fietsen ook op die manier geleerd. Doen doen doen doen. Meer informatie over NLP vind je op nlpmij.nl, nlpmijde NLP database van RaVisie. Lees boeken, kijk DVD's van bijvoorbeeld Richard Bandler, luister naar NLP CD's (kijk in de webwinkel) en kom af en toe eens naar een NLP oefendag.

NLP oefendagNLP oefendag

De NLP oefendag is bedoeld om NLP-ers die bij RaVisie hun NLP opleiding hebben gedaan in de gelegenheid te stellen actief bezig te blijven met het oefenen en bestuderen van NLP. Om NLP onbewust te kunnen toepassen is het belangrijk om veel te oefenen.

Het programma van deze dag is niet van tevoren vastgelegd. 
Meestal is er een thema of een onderwerp dat wordt uitgewerkt met passende NLP technieken. Het komt voor dat een oefendag gebruikt wordt om een video te maken van een bepaalde techniek of van een coachingsgesprek. En soms worden er nieuwe ideeën met betrekking tot NLP besproken.
Een vast onderdeel van de dag is dat NLP-ers gaan oefenen met technieken die ze zelf aandragen. En natuurlijk is het altijd mogelijk om vragen te stellen over NLP en om eigen cases te bespreken.

Koffie en thee is de hele dag beschikbaar, neem je eigen lunchpakketje mee, ik zorg voor een soepje bij de lunch.

Adres: NLP Atelier, Meent 13, Woudenberg
Prijs: € 20,00
Oefendagen op een zaterdag, beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 15.30 uur.
Oefendagen op een donderdag beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 15.00 uur.
Wil je eerst nog koffie of thee drinken, kom dan een half uurtje eerder.

Overzicht NLP oefendagen

Datum NLP onderwerpen
Za 9 oktober Perspectief / Associëren en Dissociëren / Tijdlijn
Za 20 november Strategieën van A tot Z
Za 18 december Miltontaal en hypnose
Za 15 januari Waarden en overtuigingen nog eens op een rij  
Za 19 februari Het creëren van de persoonlijke realiteit x 

Agenda NLP oefendagen

nov
20

20/11/2021 10:00 - 15:30

dec
18

18/12/2021 10:00 - 15:30

jan
15

15/01/2022 10:00 - 15:30

feb
19

19/02/2022 10:00 - 15:30