joomla visitor
Henk WimHenk Wim heeft Nederlands recht gestudeerd in Nijmegen en was korte tijd in loondienst werkzaam bij het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Daarna koos hij ervoor om zelfstandig ondernemer, te worden. Hij werkte o.a. als partner bij een advocatenmaatschap en was later DGA in de incasso- en verzekeringsbranche.

Sinds 2006 is hij als vennoot verbonden aan Bondt&Blue, van origine reclamebureau dat concepten bedenkt, ontwerpt en uitwerkt en een rol kan spelen bij de implementatie. In 2020 is Henk Wim ook ingestapt als vennoot bij RaVisie.
In de loop der jaren heeft Henk Wim ook nog diverse bestuursfuncties bekleed, wat hem een schat aan kennis en ervaring heeft opgeleverd en waarvan hij dankbaar gebruik maakt in zijn werk als business coach.
Naast coaching en begeleiding van mensen en organisaties hebben strategische vraagstukken zijn interesse en passie.

Als Master NLP business coach wil Henk Wim een bijdrage leveren aan het beter presteren van organisaties. Speerpunten zijn o.a. het verbeteren van interne en externe communicatie, trajecten voor motivatievan medewerkers en leidinggevenden en het toepassen van beïnvloedingstechnieken,

In zijn werk maakt Henk Wim gebruik van Identity Compass, een instrument voor het meten van motivaties en denkvoorkeuren. Met behulp van Idit instrument worden de invloeden van het denken op gedrag en communicatie van zowel individuele medewerkers als van teams inzichtelijk gemaakt.
Identity Compass laat zien hoe individuen, teams en organisaties beter kunnen functioneren en prestaties kunnen optimaliseren.
 x