joomla visitor

NLP opleidingen en oefendagen

Op 31 mei is de gratis informatieavond over de opleidingen bij RaVisie.
De volgende NLP Oefen- en Introductiedag is op 2 juni met het thema: de tijdlijn.
Daarna is er een NLP Oefen- en Introductiedag op 30 juni.
ravisie zomeropleiding 200x200In juli weer de traditionele NLP Zomeropleiding: het Practitioner deel dat start op zaterdag 28 juli t/m vrijdag 3 augustus. Blok 1 van de NLP Master Practitioner opleiding van maandag 6 augustus t/m zondag 12 augustus. Het tweede blok is van 7 t/m 9 september. 

Workshops

Het afgelopen weekend hadden we een primeur met de workshop Werken met Energieën. De pilot is erg goed bevallen en dat houdt in dat we deze workshop gaan herhalen. Ook de workshop systeemopstelligen komt weer een keer.

In juni de workshop 'Wat denk je wel', een verdieping van het gebruik van Meta Programma's/denkstijlen in je dagelijkse leven/werk: op 23 en 24 juni. Je krijgt bij deze workshop ook een profiel van je eigen denkstijlen. Inschrijven via de website.

Identity Compass

Wil je de Meta Programma's gebruiken als basis voor bijvoorbeeld communicatietrainingen, bij verbetering van samenwerking in teams en groepen, of bijvoorbeeld op het gebied van recruitment en outplacement, dan is Identity Compass waarschijnlijk iets voor jou.

De licentietraining voor Identity Compass consultants is van 13 t/m 15 juni. Voor meer informatie bel 030 699 02 50 of mail ons.

Netwerken

Ook in de zomer gaan we weer netwerken met alle bezoekers aan het OpenMindHuis. Op donderdag 21 juni en op donderdag 16 augustus tussen 09.30 en 17.00 uur ben je weer van harte welkom tijdens OpenMindHuis. Gewoon binnenwandelen wanneer en zolang als je wilt.

Richard Bandler in Amsterdam

Ben je geïnteresseerd in een ticket voor het seminar van 1 t/m 4 november in Amsterdam? Denk er dan aan dat de ticketprijs tot 1 juni 1.295,- euro is. Daarna gaat de prijs omhoog naar 1.395,- euro. Klik hier voor meer informatie. Of bestel direct je ticket door op deze link te klikken.
 x