joomla visitor

Bas Licher: “ik help mensen en organisaties mee hun doelen te realiseren.”

Ik vind het belangrijk dat mensen de gelegenheid krijgen zichzelf en het systeem waarin ze functioneren te ontwikkelen op een manier dat leven en werken plezier geeft.

Mensen kunnen zich ontwikkelen door te leren zichzelf en anderen beter te begrijpen, zodat het gemakkelijker wordt op een goede manier met elkaar te communiceren en samen te werken. Zelfkennis en inzicht in anderen zijn belangrijk voor een gezonde organisatie (gezin, bedrijf/instelling, stad, land ….). 

Je bewust zijn van hoe je zelf in elkaar zit, wat je belangrijk vindt en dat je weet hoe je denken je gedrag beïnvloedt, draagt bij aan het beter begrijpen van jezelf en anderen. Bewust leven hoort bij deze tijd, de nieuwe levensstijl voor nu en de toekomst.

Daarom coach ik mensen, privé en zakelijk, zodat ze de problemen kunnen oplossen die hun ontwikkeling belemmeren.

Daarom geef ik raad aan bedrijven hoe hun organisatie te optimaliseren en hoe hun medewerkers aan te sturen. Zodat de medewerkers zich gesteund voelen, meer gemotiveerd zijn en beter presteren.

Daarom geef ik NLP opleidingen waarin je leert hoe je denkt en wat de effecten van denken zijn op je gedrag en je gevoel. Je leert meer grip te krijgen op dat denken en dus op je gedrag, je communicatie en je gevoel.

Over Bas

Tijdens 14 jaar ontwikkelingswerk in Afrika, leerde hij dat werken met mensen draait om persoonlijke ontwikkeling en verbetering. Het werd zijn passie. Toen hij ontdekte, dat zijn favoriete bezigheid een naam had, namelijk: coachen, heeft hij er meteen werk van gemaakt. Samen met zijn echtgenote Ben Licher heeft hij in 1998 organisatie-adviesbureau Ravisie opgericht. De combinatie van internationale werkervaring, kennis van organisatiesystemen en NLP leidt nog wekelijks tot blijvend verbluffende resultaten bij mensen en bedrijven.

Als adviseur, coach en trainer, trekt hij alle registers open om mensen en organisaties het onderste uit hun kan te laten halen. Dat doet hij oplossingsgericht en altijd werkend vanuit vertrouwen in de mens, zijn mogelijkheden en zijn talenten. Hij is een meester in visie-ontwikkeling, verandertrajecten en slimme en snelle adviezen, met evenzoveel slimme en snelle tools, al dan niet door hem zelf ontwikkeld.

Door zijn voortdurende behoefte om ook zelf steeds beter te worden in zijn werk, volgde hij onder andere trainingen NLP, Neuro Hypnotic Repatterning®, Design Human Engineering®, IdentityCompass® consultant en NLP Trainer. Ook heeft hij dr. Richard Bandler zelf geassisteerd bij een groot aantal NLP trainingen en workshops. Met een inspirerende ambitie werkt hij nu als organisatieadviseur en business en life coach. Bas is door dr. Richard Bandler zelf gelicenseerd en gecertificeerd als master NLP trainer.

Hij is een kunstenaar in het verbeteren van organisaties en het organiseren van verbeteringen. En trek dat gerust breder: is het leven niet ook een grote organisatie?

Voor al uw (denk)werk: Bas Licher.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Bas direct: 06 46 15 64 64