joomla visitor
Korte agendatoon de hele agenda

NLP Practitioner Opleiding

12 sept
NLP Practitioner
12/09/22 10:00 - 18/09/22 18:00

NLP Master Practitioner opleiding

14 nov
NLP Master Practitioner: blok 1
14/11/22 10:00 - 20/11/22 18:00
15 dec
NLP Master Practitioner: blok 2
15/12/22 10:00 - 17/12/22 18:00

NLP Xlence opleiding

9 sept
XLence™ Certificering
09/09/22 10:00 - 17:00
29 sept
XLence™ NLP
29/09/22 10:00 - 01/10/22 17:00

NLP Masterclass workshops

10 nov
Hypnose training
10/11/22 10:00 - 12/11/22 17:00

Zakelijke workshops

Geen activiteiten gevonden

Identity Compass

26 okt
Identity Compass
26/10/22 10:00 - 28/10/22 13:00
Contactinformatie
Bas Licher
06 46 15 64 64
bas.licher@ravisie.nl
Henk Wim Lijftogt
Postadres
Nijenheim 6409
3704 BN Zeist
030 699 02 50
Trainingsruimte
NLP Atelier
Meent 13
3931 MD Woudenberg
IBAN

BTW nr.
KvK nr.
NL22 ABNA 0883 1578 10

NL861591021B01
80214924
 
Kom je met het OV naar het NLP Atelier dan is het centrum van Woudenberg de dichtstbijzijnde halte. Maak met ons een afspraak zodat we je op kunnen halen.
030 699 02 50
Bas
06 46 15 64 64
Henk Wim
06 29 53 32 65
Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je jezelf beter begrijpt, je veel meer grip krijgt op je leven én beter kunt omgaan met alles wat er in en om je heen gebeurt.
De methode waarmee je in onze ogen het beste tot jezelf doordringt én het beste uit jezelf kunt halen is Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). NLP werkt voor mensen én bedrijven.
De TOP Coaches op deze pagina zijn allemaal gecertificeerde NLP master practitioners die daarna de XLence™ Coach opleiding hebben gevolgd. Door intervisie en bijscholing wordt de kwaliteit van deze TOP Coaches op peil gehouden. Klik op Voorwaarden, Tarieven en Geschillen voor meer informatie over de overeenkomst die je met je TOP Coach aangaat.
Henk WimHenk Wim heeft Nederlands recht gestudeerd in Nijmegen en was korte tijd in loondienst werkzaam bij het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Daarna koos hij ervoor om zelfstandig ondernemer, te worden. Hij werkte o.a. als partner bij een advocatenmaatschap en was later DGA in de incasso- en verzekeringsbranche.

Sinds 2006 is hij als vennoot verbonden aan Bondt&Blue, van origine reclamebureau dat concepten bedenkt, ontwerpt en uitwerkt en een rol kan spelen bij de implementatie. In 2020 is Henk Wim ook ingestapt als vennoot bij RaVisie.
In de loop der jaren heeft Henk Wim ook nog diverse bestuursfuncties bekleed, wat hem een schat aan kennis en ervaring heeft opgeleverd en waarvan hij dankbaar gebruik maakt in zijn werk als business coach. 
Naast coaching en begeleiding van mensen en organisaties hebben strategische vraagstukken zijn interesse en passie.

Als Master NLP business coach wil Henk Wim een bijdrage leveren aan het beter presteren van organisaties. Speerpunten zijn o.a. het verbeteren van interne en externe communicatie, trajecten voor motivatievan medewerkers en leidinggevenden en het toepassen van beïnvloedingstechnieken, 

In zijn werk maakt Henk Wim gebruik van Identity Compass, een instrument voor het meten van motivaties en denkvoorkeuren. Met behulp van Idit instrument worden de invloeden van het denken op gedrag en communicatie van zowel individuele medewerkers als van teams inzichtelijk gemaakt.
Identity Compass laat zien hoe individuen, teams en organisaties beter kunnen functioneren en prestaties kunnen optimaliseren.
Ravisie Bas LicherTijdens 14 jaar ontwikkelingswerk in Afrika, leerde hij dat werken met mensen draait om persoonlijke zaken, om communicatie, samenwerking, motivatie, ontwikkeling en verbetering. Toen hij ontdekte, dat zijn favoriete bezigheid een naam had, namelijk: coachen, heeft hij er meteen werk van gemaakt. Het werd zijn passie.

Samen met Ben Licher heeft hij in 1998 organisatie-adviesbureau Ravisie opgericht. De combinatie van internationale werkervaring, kennis van organisatiesystemen en NLP leidt nog steeds tot blijvend verbluffende resultaten bij mensen en bedrijven.

Als adviseur, coach en trainer, trekt hij alle registers open om mensen en organisaties het onderste uit hun kan te laten halen. Dat doet hij oplossingsgericht en altijd werkend vanuit vertrouwen in de mens, zijn mogelijkheden en zijn talenten. Hij is een meester in visie-ontwikkeling, verandertrajecten en slimme en snelle adviezen, met evenzoveel slimme en snelle tools, al dan niet door hem zelf ontwikkeld.

Door zijn voortdurende behoefte om ook zelf steeds beter te worden in zijn werk, volgde hij onder andere trainingen NLP, Neuro Hypnotic Repatterning®, Design Human Engineering®, IdentityCompass® consultant en NLP Trainer. Ook heeft hij dr. Richard Bandler zelf geassisteerd bij een groot aantal NLP trainingen en workshops. Met een inspirerende ambitie werkt hij nu als organisatieadviseur en business en life coach. Bas is door dr. Richard Bandler zelf gelicenseerd en gecertificeerd als master NLP trainer. Als aanvulling op NLP heeft hij XLence™ ontwikkeld.

Bas is een betrokken coach, een inspirerend trainer en een kunstenaar in het verbeteren van organisaties en het organiseren van verbeteringen. En trek dat gerust breder: is het leven niet ook een grote organisatie?
Ravisie Ben en Bas LicherFoto: Hans Lebbe / HLP imagesToen Ben in 2003 NLP ontdekte, kwam alles bij elkaar: haar pure interesse in de mens en haar absolute passie voor taal en lesgeven. Sinds die tijd gaf zij met Bas 'de leukste NLP Opleidingen van Nederland'. Ze coachte en trainde bedrijven en particulieren Ook assisteerde ze dr. Richard Bandler zelf, internationaal, bij zijn NLP trainingen.

Haar loopbaan bestond uit de meest uiteenlopende carrières, van softwaretrainer tot astroloog, van hoteleigenaar tot verpleegkundige, moeder en redacteur. Ze heeft alle kanten van het leven gezien, deed ontwikkelingswerk in Afrika, overleefde malaria, bouwde van de grond af een bedrijf op en ontwikkelde nieuwe webwinkels en workshops die passen bij een natuurlijkvriendelijke levensstijl. Dit heeft haar gemaakt tot wie ze was; (communicatief) sterk en kritisch. 'Ik Ben wie ik Ben. Ik kan niet niet congruent zijn.'

Zoals dat vaak gebeurt bij congruente mensen, sloot haar dagelijks werk naadloos aan op haar hobby's en de wijze waarop ze voor zichzelf zorgde. Via 'schoonvel.nl', de naam zegt het al, verkocht ze wonderbaarlijke en zuivere materialen goed voor huid en haar. Onder de naam 'Breinbreier' verkocht Ben pure, milieuvriendelijke wol en andere breimaterialen. Breinbreier bestaat nog steeds en zet Ben's gedachtegoed voort.

"Zelf getest is het best" en "Als het me niet bevalt, verkoop ik het niet" zijn niet voor niets de gevleugelde uitspraken van Ben Licher.

Ben was breinbreier van professie. 'Breinbreier' is een ander woord voor coach en trainer. Ben's passie was werken met mensen, stuk voor stuk uniek, ieder met hun leven zoals zij het leven. Geïnteresseerd als ze was, oprecht en met een bijzonder gevoel voor humor, coachte en begeleidde ze hen persoonijk naar hun talenten en kwaliteiten. De bijzondere kracht die daarbij vrij kwam, heeft velen geïnspireerd tot het maken van (andere) keuzes; weg van stress, trauma's of spanningen naar creatieve uitdagingen en veranderingen, voor hen en dan ook goed voor altijd.

Ze hield voortdurend zichzelf en de mens een spiegel van levenservaring voor, maar net een andere dan je zou verwachten, met respect, kritisch en zo af en toe met verbluffende eenvoud. Krachtig, afgepast genoeg, zuiver. Leven zoals het is. Verandering.

Ben Licher overleed op 18 maart 2016, waardig en genietend van het leven tot op het laatste moment. 
Ben was mede-grondlegger van RaVisie en zij was de motor achter de NLP opleidingen. De 'spirit' van Ben is en blijft aanwezig in het werk van RaVisie.

Wil je meer lezen over Ben, kijk dan een op haar website: benlicher.nl

springest score 98
SocietyLogoSOCLOGO1
IC logo