joomla visitor

Coaching - zakelijk

Zit het tegen? Loopt u vast? Wordt het werk 'teveel'?
Stress, conflicten, slechte communicatie, meningsverschillen, burn-out, het komt regelmatig voor.
Overkomt het uzelf, of ziet u het gebeuren bij een collega, of bij één van uw medewerkers? Dan is het goed daar snel iets aan te doen.

Maar misschien vraagt u zich wel af "Wat moet ik daar dan aan doen, hoe kan ik 't oplossen?"

RaVisie biedt verschillende mogelijkheden:

Klankborden en advies
Persoonlijke coaching
Team coaching
Begeleiding bij burn-out

Kan ik iets voor u betekenen?
Bel 06 46 15 64 64 of mail me voor een vrijblijvende afspraak.

Klankborden en advies

Signaleert u dat er misschien problemen kunnen ontstaan, dan geeft klankborden u de mogelijkheid vroegtijdig advies in te winnen om escalatie van mogelijke problemen te voorkomen. Preventieve maatregelen helpen het ziekteverzuim lager te houden en extra kosten te voorkomen.

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is bedoeld om coachee te begeleiden bij het oplossen van problemen, die het goed functioneren belemmeren. Dit kunnen zowel privé gerelateerde problemen zijn, als problemen die in de werkomgeving zijn ontstaan.

Voor werkgerelateerde problemen kan het nodig zijn meer informatie te verzamelen over coachee en zijn/haar collega's. Tijdens het intake gesprek wordt één en ander met de opdrachtgever besproken en spreken we het verwachte aantal sessies af.

Teamcoaching

Bij teamcoaching maak ik vaak gebruik van Identity Compass. De profielen van de persoonlijke denkvoorkeuren laten haarfijn zien waar onderlinge problemen uit voortkomen. Door gezamenlijke bespreking van de profielen krijgt men meer inzicht in de problemen en de mogelijke oplossingen en tegelijkertijd ontstaat er meer begrip voor de anderen. Identity Compass helpt zo mee op een snelle en effectieve manier problemen op te lossen.

Begeleiding bij burn-out

Een burn-out betekent meestal dat de medewerker langdurig ziek is. Begeleiding door RaVisie verkort deze periode aanzienlijk, soms tot wel 50%. 

Bel 06 46 15 64 64 of mail me voor een vrijblijvende afspraak.