joomla visitor
aanmeldennieuwsbrief

Kennismaken

Wil je een keer kennis maken met NLP, met RaVisie, met mij, dan heb ik verschillende mogelijkheden voor je:

Op deze pagina:

Sonja Silva interviewt Bas op RTL4
Kennismaken
NLP introductiedag
Een NLP opleiding ervaren
Persoonlijk gesprek

pdfDownload de brochure

Sonja Silva interviewt Bas op RTL4
Klik hier om deze film via Youtube te bekijken.

Kennismaken met NLPKennismaken

Op een kennismakingsmiddag of -avond krijg je alle ruimte om kennis te maken met mij en om je te informeren over NLP. Ik leg in grote lijnen uit wat NLP is en wat je ermee kunt doen. Ik vertel over de NLP opleidingen bij RaVisie en jij krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen over NLP, over de opleidingen en over mij. Alle kennismakingsavonden worden georganiseerd in de trainingsruimte; 't Atelier in Woudenberg. Je bent dus gelijk in de gelegenheid om hier eens rond te kijken en de atmosfeer te proeven.
Kennismakingsmiddagen worden in de winter georganiseerd op een zondsag van 14.30 tot 16.00 uur.
Kennismakingsavonden worden een aantal keren per jaar georganiseerd op een dinsdag- of een donderdagavond. Van 19.30 uur tot rond 21.00 uur.
Ontvangst vanaf een half uur eerder. Koffie en thee staan dan voor je klaar.
In de kolom rechts vind je de agenda met de data.
Klik hier voor de adresgegevens en de routebeschrijving.


NLP Introductiedag

De NLP introductiedagen worden tegelijkertijd met de bij de NLP opleidingen horende oefendagen georganiseerd. Op een NLP introductiedag krijg je de gelegenheid om NLP te zien, te ondergaan en om NLP mee te maken.
Ik leg je uit wat NLP is en wat je ermee kunt doen en vertel je over de NLP opleidingen bij RaVisie. Je kunt mij vragen stellen over NLP, over de NLP opleidingen en over mij. Daarnaast kun je praten met NLP-ers en je informeren over hun ervaringen.
Op deze dag gaan de RaVisie NLP-ers oefenen met NLP technieken enom NLP toe te passen in gesprekken en hypnoses. Je bent helemaal vrij hieraan mee te doen of alleen toe te kijken.

Deze NLP introductiedag is gratis. Neem zelf wat mee voor de lunch, ik zorg voor de soep. Koffie, thee en water is door de dag heen beschikbaar. We starten om 10.30 uur en eindigen rond 16.00 uur. Ontvangst vanaf 10.00 uur. Klik hier voor meer informatie.


Een NLP opleiding ervaren

NLP informatieIk bied je de mogelijkheid een halve dag of maximaal één hele dag mee te doen in een NLP opleiding, een NLP Practitioner of een NLP Master Practitioner opleiding. Je doet dan gewoon mee aan het programma en als het uitkomt kun je ook meedoen met het oefenen van de NLP technieken. Tijdens de lessen mag je vragen stellen over het NLP onderwerp dat dan behandeld wordt. Daarnaast leg ik je in de pauzes uit wat NLP is en wat je er zoal mee kunt doen.

Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan contact met mij op om een afspraak te maken. In de kolom rechts vind je de data voor NLP opleidingen en de mogelijkheden om contact met mij op te nemen.

Persoonlijk gesprek

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek dan is dat natuurlijk mogelijk. Bel me of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de kolom rechts vind je mijn telefoonnummers en de mogelijkheid om een e-mail te sturen.
 x 

Agenda kennismaken

okt
5

05/10/2021 19:30 - 21:00

okt
9

09/10/2021 10:00 - 15:30

nov
20

20/11/2021 10:00 - 15:30

dec
18

18/12/2021 10:00 - 15:30

jan
15

15/01/2022 10:00 - 15:30

feb
19

19/02/2022 10:00 - 15:30

en als eerste in Nederland door Richard Bandler
gecertificeerd als Master NLP trainer 

SOCLOGO1SocietyLogo