joomla visitor
Zit je eraan te denken om een NLP training te volgen? En zoek je naar ervaringen van cursisten? Dan ben je vast wel nieuwsgierig naar mijn positieve ervaringen t.a.v. de training van Bas Licher. Een prangende vraag die al schrijvende bij mij naar boven komt is, wat jij belangrijk vindt aan een NLP training? Afgelopen oktober heb ik de 7 daagse NLP training van Bas Licher gevolgd. De 2 terugkomdagen heb ik nog in het vooruitzicht. Heel fijn, want dat helpt mij in de hectiek van alledag, het geleerde te kunnen borgen. Voor mij persoonlijk was deze training geweldig! Misschien spreekt het jou wel net zo aan om zeven dagen achter elkaar ondergedompeld te zijn in de wereld van NLP. Alles wat Bas vertelt en uitlegt voelt, ziet en klinkt als NLP. Precies zoals NLP bedoeld is. Door de speciale opbouw van zijn training en door de vele oefeningen die je samen met je medecursisten doet, zal jij waarschijnlijk net als ik, continu aan den lijve ondervinden wat NLP precies inhoudt. En doordat Bas zo bedreven is, is hij in staat om zijn manier van lesgeven op iedereen aan te passen. Ongeacht of je visueel, auditief of kinetisch ingesteld bent. Ook houdt hij rekening met jouw specifieke denkvoorkeuren (metaprogramma’s) die uit de Identity Compass naar voren zijn gekomen. Mocht je net als ik denken, dat is misschien wel heel intensief zeven dagen achter elkaar…..dan kan ik je gerust stellen. Bas heeft daar een hele goede NLP techniek voor waardoor je in de avond nog vol energie zit om datgene te doen wat je wilt. Wellicht is voor jou de locatie van belang? Het pand wordt al jaren door Bas gebruikt voor de NLP training. Hierdoor is het met allerlei persoonlijks spulletjes en cadeautjes van cursisten ingericht. En overal hangen mooie spreuken en staan boeken en schilderijen ter inspiratie. Er hangt hierdoor een hele fijne, gezellige en huiselijke sfeer. Kortom, ben jij op zoek naar een bijzondere NLP training waarin het ook voor jou belangrijk is om te zien, horen, voelen en zelf te ervaren hoe NLP werkt? Dan kan het zo maar zijn, dat ook jij hier aan het juiste adres bent!
De 7 daagse NLP Practitioner opleiding van Bas Licher van RAVisie is een feest, een plezierige inspanning en een diepgravend (zelf)onderzoek naar communicatie met jezelf en anderen. Zeer waardevol! Bart
Mijn opleiding bij Ravisie vond ik echt uniek! De grote professionaliteit van de trainers! Hun kennis en ervaring komt uit eerste hand, namelijk van Richard Bandler himself; de grondlegger van NLP. Maar ook de mooie locatie in Woudenberg en de warme sfeer tijdens de opleiding, maken het plaatje compleet. Je voelt je meteen thuis bij Ravisie. Je leert er verder te kijken, dan je eigen wereld, waardoor je jezelf en anderen veel beter leert begrijpen. Communiceren, zal nooit meer hetzelfde zijn!!!!
Deze NLP Zomeropleiding was in een prettige zomerperiode. Zowel NLP Practioner en NLP Master opleiding wordt aansluitend gegeven. Heel effectief. De Trainer beheerst NLP gewoon goed. Theorie, praktijk en kennis overdracht wisselen elkaar goed af. Ook persoonlijke diepgang is mogelijk indien gewenst. De locatie was relaxed en goed verzorgd. Ik weet op dit moment niet wat beter zou moeten. Voor een NLP opleiding. Raad ik je Ravisie aan. Gewoon goed.
In een woelige periode in mijn leven heb ik geïnvesteerd in mezelf door veel te leren van Ravisie. De lessen van Bas Licher betaalden zichzelf snel terug. Nog steeds denk ik met veel warmte terug aan die tijd, waarin Bas zorgde voor bijzondere momenten. Mede door hem was het dat ik met een luchtig hart durfde te veranderen.
Mijn ervaring met RaVisie, waar ik de NLP practitioner, de NLP master practitioner en de Hypnotic Practitioner heb gevolgd, is zeer positief. Van alle drie de gevolgde opleidingen is de opleidingsinhoud doeltreffend, helder, maatwerk en vakwerk. De opleidingen worden gegeven met heel veel humor, persoonlijke aandacht en een enorme professionaliteit. Ik heb er ongelooflijk veel geleerd, over mezelf en over anderen. Door de wijze waarop het materiaal is verwoord en wordt aangeboden is een en ander direct toepasbaar, een absolute verrijking. De locatie is goed bereikbaar, catering is super. Ook daar wordt weer met persoonlijke wensen rekening gehouden. Een absolute aanrader. Doen!
Een bijzondere en geweldige ervaring. Geldt overigens ook voor de workshops en de NLP Master Practioner bij Ravisie; met recht de leukste (in ieder geval in mijn beeld van de wereld). Heerlijk, al die ‘aha-momenten’ en daarbij het besef dat je alles wat je nodig hebt, al in je hebt. Een echte aanrader dus, en ik zeg dan ook: ‘Gewoon doen!’ Iedereen wil toch die praktische handvatten hebben die je à la minute kunt toepassen in je dagelijkse leven?
Op zoveel vlakken zo goed geweest dat ik hier ben geweest, en nog steeds kom. Voor mijn werk, maar ook mijn persoonlijk leven een verreikende verrijking. NLP zelf is een ware eye-opener natuurlijk, de uitgangspunten helder en simpel, en Bas en Ben brengen ze vol humor en relaxed over zodat ze beklijven. Ook de nazit-sessies zijn legendarisch. Ik zou zeggen: voor iedereen die wel eens een beetje vastzit, of zich afvraagt welke kant moet ik nu op?" - een absolute aanrader. En: als het niet baat, schaadt het ook niet. Heerlijk gezellig.
Ben en Bas Licher van Ravisie hebben niet voor niets als pay-off: 'De leukste NLP opleidingen'. Of je nu de NLP Practitioner of de Master Practitioner training doet, of aan een workshop deelneemt: bij Ravisie is het altijd een plezier. Ben en Bas Licher slagen er steeds weer in, een prettige ontspannen leersfeer te creëren, waarin je bijna moeiteloos heel veel leert in korte tijd. Kennis die je met je meeneemt in het dagelijks leven en niet alleen bewust maar ook onbewust leert toepassen in verschillende situaties, waardoor je steeds beter in staat bent effectief en zinvol te communiceren met de mensen om je heen. In je privéleven en op je werk, in je team. Zelf heb ik zowel de NLP Practitioner als de Master Practitioner opleiding bij Ben en Bas Licher gevolgd, evenals een aantal workshops. Ik raad het iedereen aan!
Nadat ik de master training had gevolgd bij Bas en Ben begreep ik zo veel beter hoe het gaat, dat communiceren tussen mensen... En meteen volgde het ambtelijke praktijkexamen... Ik kreeg op mijn werk de onmogelijk geachte opdracht: de verkoop van een schip dat te weinig werd gebruikt in de organisatie en dus veel te veel kostte. Door al mijn kennis te gebruiken schreef ik een voorstel zoals dat nog niet eerder was gedaan. Beelden, gevoelens, ankers, alles liet ik passeren. En het gevolg was dat het schip zonder problemen is verkocht. En iedereen vraagt zich af hoe ik dat heb gedaan....