joomla visitor

“Ik doe nu wat ik wil”
Viviane hoorde van een collega/vriendin van NLP. Op haar werk liep ze tegen wat communicatieproblemen op en ze dacht dat NLP haar wel zou kunnen helpen om dat op te lossen. Haar vriendin deed een lange opleiding: drie jaar lang elke twee weken een avond, maar dat was niets voor Viviane. “Toen ik via internet zat te zoeken op NLP en bij RaVisie zag dat het ook in zeven dagen kon toen dacht ik, 'ja'. Ik ben toen gaan kijken bij een introductie en RaVisie sprak me het meest aan, de sfeer en hoe Ben en Bas het deden.”

Viviane begon met de NLP-introductie. “We zaten daar met vier dames, het was echt heel gezellig.”

Vlak daarna ontving ze van Ben en Bas een uitnodiging voor een informatieavond over PPT. “Ik was al een tijdje geïnteresseerd in masseren, shiatsu en drukpunten enzo, maar ik vond de shiatsu eigenlijk te hard. En PPT klonk als heel zacht.”
Viviane besluit om naast de Practitioner ook de PPT opleiding te doen. “Toen ik eenmaal met Ron en Edie bezig was had ik echt zoiets van 'wauw, dit is het helemaal. Dit wil ik!”

Ook volgt Viviane de Master Practitioner en de Hypnose verdieping
“Het heeft me een heleboel opgeleverd. Het voelt als een vervolgstap. Ik had al een aantal dingen gedaan die mij rust geven, yoga en mindfullness, maar dit is een stap verder. Wat ik vooral geleerd heb is om me minder aan te trekken van wat andere mensen van me denken. Ik merkte dat ik wilde doen wat ik dacht dat andere mensen van mij verwachtten. Nu doe ik wat ik wil en als anderen daar niet blij mee zijn is dat hun probleem. Dat is denk ik het belangrijkste wat ik geleerd heb: voor mezelf kiezen.”

Viviane is, mede door NLP, van beroep veranderd
“Ik wilde al weg bij mijn toenmalige werk. RaVisie heeft me geholpen om die stap te zetten. Ik wist wel wat ik niet wilde, maar niet wat ik wel wilde. Door de PPT werd het makkelijker. Nu weet ik wat ik wel wil. Ik dacht altijd 'masseren kan iedereen'. Maar PPT gaat veel dieper. En in combinatie met NLP en hypnose kan ik andere mensen echt helpen, echt iets voor anderen betekenen. En dat vind ik gewoon heel leuk. NLP is de basis en PPT is wat daar boven uit steekt.”

Als ik mijn laatste vraag stel, 'En hoe is het nu?' weet ik eigenlijk het antwoord al. En de stralende lach van Viviane bevestigd dat. “Fantastisch!” “Het is niet zo dat ik zeg 'ik ben er', maar ik weet dat ik er ga komen en dat dat ook dit jaar nog gaat lukken.”