joomla visitor

 

“We zijn opener, blijer en gelukkiger geworden, de band is dieper en intenser, terwijl er tegelijkertijd meer ruimte is om opvallend onszelf te zijn.”
Hoe ben je bij RaVisie terecht gekomen?
Ik was op zoek naar een NLP coach die door Richard Bandler zelf was opgeleid. In 1999 en 2000 heb ik zelf de Master Practitioner en Trainer's opleiding gedaan bij Bandler, nadat ik daarvoor met verschillende andere NLP opleidingen had kennis gemaakt. Door die ervaringen met andere instituten ben ik bewust op zoek gegaan naar een Society of NLP coach voor mijn dochter, die na een hele serie traumatische ervaringen een totaal ander kind was geworden.
Heb via de website van the Society of NLP gezocht naar trainers in Nederland en heb met een aantal telefonisch contact opgenomen. Met Ben Licher had ik een klik en aan haar durfde ik mijn dochter toe te vertrouwen.

Wat waren je verwachtingen?
Ik verwachtte een hoge mate van intentionaliteit en wederkerigheid in het contact en daardoor snelle en adequate coaching. Vanwege de instant klik met Ben ging ik ervan uit dat zij aan mijn verwachtingen zou voldoen.

Wat heeft het je opgeleverd?
Het hele traject, coaching en de trainingen, hebben meer diepgang gebracht in wat ik al had geleerd. Ik ben bewuster bekwaam geworden en heb daardoor meer vertrouwen in mezelf en daardoor in anderen. Als gezin hebben we de diepe sporen die waren nagelaten door allerlei negatieve ervaringen glad kunnen schoffelen.
We zijn opener, blijer en gelukkiger geworden, de band is dieper en intenser, terwijl er tegelijkertijd meer ruimte is om opvallend onszelf te zijn.

Hoe is het nu?
Mijn gevoelens van eigenwaarde (zelfvertrouwen, zelfrespect, innerlijke tevredenheid en innerlijke vrijheid) zijn toegenomen en dat straalt uit in alles wat ik onderneem. En dat is erg fijn, want ik onderneem nogal veel.

Diny van den Bout is coach en trainer en, samen met haar dochter Lisa, oprichter van Opvallend Jezelf.