joomla visitor

 

“Het heeft onze relatie verdiept.”
Hoe zijn jullie bij RaVisie terecht gekomen?
Ik, Saskia, hoorde van een vriendin, die al bij RaVisie was geweest voor de Practitioner, dat je met behulp van NLP steeds terugkomende patronen kan veranderen. Met name bij jezelf, in plaats van het bij anderen zoeken. Ik heb een vrijblijvend gesprek met Ben gehad. Voor Cees was het nieuw en hij snapte niet wat ik bedoelde, dus gingen we samen kijken op een introductiedag. Daar ging een wereld open en met name de manier waarop Ben en Bas les gaven sprak ons enorm aan. Voor Cees zou het heel toepasbaar zijn gezien zijn werk, waar hij mensen opleidt. Na de introductiedag waren we allebei helemaal enthousiast.

Hoe zijn jullie ertoe gekomen om samen de opleiding te gaan doen?
Het leek ons fijn om dit samen te doen, om het zodoende ook samen toe te kunnen passen.

Wat waren jullie verwachtingen?
Saskia: Ikzelf had de verwachting dat ik zou leren hoe ik dingen aan mijzelf zou kunnen veranderen. Cees had geen speciale verwachtingen.

Wat heeft het jullie opgeleverd?
Een andere kijk op de wereld in plaats van alleen je eigen kijk op de wereld. Het heeft onze relatie verdiept. Het geeft meer mogelijkheden om elkaar te begrijpen, te accepteren en elkaar te steunen. Het geeft mij een meer positievere kijk op de wereld om mij heen.

Hoe vond je het in Woudenberg?
De sfeer was helemaal perfect. Er is respect voor elkaar. Als trainers doen Ben en Bas het heel goed. Dat ze NLP gebruiken om ons NLP te leren is geweldig.

Hoe is het nu?
Voor ons beiden geldt dat we NLP wel gebruiken maar naar onze zin nog te weinig. We gaan het ons nog meer eigen maken.