joomla visitor

Informatie NLP opleidingen

Bij de NLP opleidingen van RaVisie zijn er geen verplichtingen, wel zijn er richtlijnen. We beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 18.00 uur. Laat 't me weten als je door oponthoud te laat komt of als je een keer vroeger weg moet, zodat we daar afspraken over kunnen maken. Er is geen avondprogramma en je bent vrij om naar huis te gaan of in de omgeving te blijven slapen. De lunches zijn inbegrepen, heb je een dieet of voorkeuren, laat 't weten en we houden er rekening mee.

Hieronder vind je een link naar een pagina met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving. Vaak blijven mensen na de training 's avonds nog even napraten en genieten van een drankje en het is ook goed als je direct vertrekt omdat je daar gewoon zin in hebt. Er zijn geen kledingvoorschriften, trek iets gemakkelijks aan.

In de loop van de opleiding mag je ook een keer iemand meenemen, die dan kan ervaren wat jij leert en meemaakt in die week, zodat hij/zij beter begrijpt waar jij mee bezig bent. We maken dan een afspraak voor de dag waarop dit schikt.

Voorbereiden op de NLP opleiding?

Het is niet nodig om je voor te bereiden op de training, maar het mag wel. Lees de NLP woordenlijst maar eens door (zie link hieronder), lees een boek van dr. Richard Bandler of zoek op internet naar artikelen en video's over NLP. In de NLP webwinkel van RaVisie (NLP store) vind je CD's en DVD's van dr. Richard Bandler.

nlpmijWil je meer lezen over NLP kijk dan ook eens op nlpmij.nl.
Op nlpmij.nl vind je een groot aantal NLP onderwerpen. Een groot deel daarvan wordt uitgebreid toegelicht.

Handige informatie

Adres en route

Trainingsvoorwaarden
(gebruik de browserknoppen om terug te keren op deze pagina)

Info lezen NLP woordenlijst

Antwoorden op vragen over NLP

Overnachten in de omgeving

Scholingsuitgaven en de fiscus

Betalen en kortingenHeb je nog vragen over NLP of over de opleiding?
Bel 06 46 15 64 64 of mail me.