joomla visitor

Persuasion engineering

Printen
Richard Bandler en John La Valle. NLP gebruiken in de wereld van 'verkopen'. Leer hoe je NLP kunt gebruiken om een betere verkoper te worden.
Persuasion EngineeringPersuasion Engineering
Verkoopprijs: 75,00 €
Total: 75,00 €
Bedrag BTW13,02 €
Beschrijving In deze serie van dvd's wordt ingegaan op het toepassen van NLP in 'verkoop'. In Peruasion Engineering laten Richard Bandler en John La Valle zien en horen hoe je NLP in kunt zetten in het proces van verkopen, zodat je een betere verkoper wordt.

Richard begrijpt hoe het onbewuste van mensen werkt en hoe gedrag wordt gecreëerd. John is in staat om complexe zaken simpel te maken. Er worden voorbeelden gebruikt van mensen die heel succesvol zijn op het gebied van 'verkopen'. In deze serie van dvd's wordt op alle aspecten van 'verkopen' ingegegaan, van het begin tot aan het sluiten van de overeenkomst. Je leert over de alledaagse menselijke communicatiefactoren en hoe je deze voor jezelf kunt gebruiken in verkoop. Met Persuasion Engineering leer je een aantal eenvoudige, maar krachtige communicatietechnieken.

De ervaren NLP-er hoort hoe je het representatiesysteem, de metaprogramma's, het meta-model en aan de sturctuur van taal, zowel verbaal als non-verbaal koppelt aan succes.
Ben je nog niet bekend met NLP dan leer je gebruik te maken van nieuwe communicatiemogelijkheden, die je aangereikt worden door je gesprekspartners en waar je je  eerder niet bewust van was.

Maak gebruik van deze informatie om meer succes te hebben in je werk.

De taal die in deze serie dvd's gebruikt wordt is Engels.