joomla visitor
Korte agendatoon de hele agenda

NLP Practitioner Opleiding

29 juli
NLP practitioner opleiding
29/07/23 10:00 - 04/08/23 18:00
23 okt
NLP practitioner opleiding
23/10/23 10:00 - 29/10/23 18:00

NLP Master Practitioner opleiding

7 aug
NLP master practitioner opeiding
07/08/23 10:00 - 13/08/23 18:00
8 sept
NLP master practitioner opleiding - blok 2
08/09/23 10:00 - 09/09/23 18:00

NLP Xlence opleiding

5 okt
XLence™ NLP
05/10/23 10:00 - 07/10/23 17:00
19 okt
XLence™ Coach
19/10/23 10:00 - 20/10/23 17:00

NLP Masterclass workshops

9 nov
Hypnose training
09/11/23 10:00 - 11/11/23 17:00

Zakelijke workshops

Geen activiteiten gevonden

Identity Compass

1 nov
Identity Compass
01/11/23 10:00 - 03/11/23 13:00
Contactinformatie
Bas Licher
06 46 15 64 64
bas.licher@ravisie.nl
Henk Wim Lijftogt
Adres
Nijenheim 6409
3704 BN Zeist
030 699 02 50

IBAN
BTW nr.
KvK nr.
NL22 ABNA 0883 1578 10
NL861591021B01
80214924
 
 
Abbaye Faverney
3 Place de la République
70160 Faverney, Frankrijk
 
030 699 02 50
Bas
06 46 15 64 64
Henk Wim
06 29 53 32 65
Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je jezelf beter begrijpt, je veel meer grip krijgt op je leven én beter kunt omgaan met alles wat er in en om je heen gebeurt.
De methode waarmee je in onze ogen het beste tot jezelf doordringt én het beste uit jezelf kunt halen is Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). NLP werkt voor mensen én bedrijven.

Voorwaarden

Alle TOP Coaches houden zich aan de ethische gedragscode voor coaching.

 

De TOP Coach is opgeleid om elke coachee op een eigen manier te begeleiden. Dit betekent dat de oplossingen voor een probleem elke keer weer anders kan zijn. Ieder mens heeft een eigen geschiedenis meegemaakt en verdient daarom een persoonlijke aanpak met een persoonlijke oplossing.

 

Niet altijd kan de TOP Coach van tevoren een inschatting maken van het te verwachten aantal sessies. Na een eerste sessie zal de TOP Coach meestal wel  een inschatting kunnen maken.

 

TOP Coaches zijn praktisch ingesteld en gebruiken zo min mogelijk tijd voor administratieve zaken. Het doel van de TOP Coach is om jou te helpen je probleem zo snel mogelijk op te lossen

 

In overleg wordt besproken:

 • wanneer de coaching begint - datum, tijd, plaats en eventueel de duur van de sessies
 • de tijd die wordt gereserveerd voor een intake/kennismaking
 • het uurtarief of bedrag per sessie 
 • de wijze van betalen

 

Tarieven

Elke TOP Coach bepaalt voor zichzelf welk tarief hij/zij hanteert.

 

Voor persoonlijke coaching (Life coaching) liggen de tarieven gemiddeld tussen € 90,- en € 150,- per uur (incl. btw), afhankelijk van de kwaliteiten en de ervaring van de coach. 

Sommige TOP Coaches hanteren ook speciale tarieven voor bijv. studenten en/of voor mensen uit de groepen met de laagste inkomens.

 

Voor Business coaching liggen de tarieven gemiddeld tussen € 125,- en € 200,- excl. btw.

 

Voor Executive coaching maakt u een afspraak over het tarief met uw coach.

Geschillen

De TOP Coach beschikt over een systeem om eventuele klachten te behandelen en op te lossen.

Onder coaching wordt verstaan het begeleiden van mensen om ze in positieve zin te laten veranderen. Coaching kent vele vormen, zoals begeleiding in het onderwijs, in de sport en op het werk. Om onderscheid te maken bestaan er dan ook bijvoorbeeld sport coaches, mental coaches, executive coaches enz. Veel coaches gebruiken methodes of modellen in hun werk. Er zijn intussen al meer dan 50 methodes ontwikkeld om als coach te kunnen gebruiken.

ViewBij counseling is de kern het raadgeven bij het oplossen van problemen, het weghalen van belemmeringen of het ontwikkelen van bepaalde kennis en vaardigheden. De cliënt stelt doelen en komt in actie om deze te behalen.

De overeenkomst tussen coaching en counseling is het uitgangspunt om iemand te begeleiden met het doel om zich beter te voelen en/of meer grip op zijn/haar eigen leven te krijgen.

Bij het begeleiden van een coachee maakt de RaVisie-coach gebruik van zijn/haar kennis over NLP en XLence™ . De RaVisie-coach werkt niet volgens vaste standaarden of methoden, maar speelt in op dat wat de coachee nodig heeft. Coaching is altijd maatwerk.

Na een verkennend gesprek, de intake, kan de coach in de meeste gevallen wel een inschatting maken van het aantal sessies dat nodig zal zijn om coachee te helpen bij het het oplossen van een probleem of om de gewenste verandering(en) in denken en gedrag te kunnen realiseren.

Wil je een coach vinden die bij jou past, kijk dan eens op de pagina van het Coaches Netwerk. Welke coach past bij jou? Zoek je iemand die jou kan helpen bij het oplossen van iets persoonlijks, of juist iemand die jou helpt om beter te functioneren in een zakelijke omgeving? Op de persoonlijke pagina van de coach vind je informatie over jouw coach en hoe je met hem/haar in contact kunt komen.
De TOP Coaches op deze pagina zijn allemaal gecertificeerde NLP master practitioners die daarna de XLence™ Coach opleiding hebben gevolgd. Door intervisie en bijscholing wordt de kwaliteit van deze TOP Coaches op peil gehouden. Klik op Voorwaarden, Tarieven en Geschillen voor meer informatie over de overeenkomst die je met je TOP Coach aangaat.
In welke situaties is het nuttig om een persoonlijk profiel te laten opstellen?
Wanneer je:
 • problemen hebt in je huidige functie en je weet niet waar ’t aan ligt.
 • beter wilt functioneren en wilt uitvinden wat je daarvoor moet veranderen.
 • wilt gaan solliciteren naar een andere functie.
 • wilt weten wat je moet doen om bepaalde sociale competenties te verbeteren.
 • wilt weten wat je moet doen om je communicatie te verbeteren.
 • bepaald gedrag van jezelf wilt veranderen.
 • merkt dat samenwerking met collega's stroef gaat.
 • jezelf verder wilt ontwikkelen op een bepaald gebied.

Kortom als je problemen tegenkomt, waarvan je niet weet waar de oorzaken liggen of als je jezelf wilt verbeteren.
Identity Compass® (IC) helpt je dan mee om inzichten te krijgen in jouw manier van denken en gedrag, waardoor je handvatten krijgt voor oplossingen en verbeteringen.

IDENTITY COMPASS PROFIEL

professionalHet resultaat van een IC Profiel is een afspiegeling van hoe je op dit moment functioneert, communiceert en wat je drijft. Het stopt je niet in een hokje, het geeft je handvatten om te ontwikkelen, te verbeteren. In een gesprek vertel ik je wat jouw denkvoorkeuren en de combinaties van jouw denkvoorkeuren betekenen en voor jouw denken en gedrag, wat belangrijke motivatiefactoren zijn en in welke mate je jouw sociale competenties verder kunt ontwikkelen.
Je krijgt dan antwoorden op vragen die je misschien hebt over het werken als zelfstandige, als een manager, of over je manier van communiceren of van leidinggeven.

 • Je (her)kent je eigen unieke karaktereigenschappen, motieven en denkvoorkeuren.
 • Je krijgt inzichten in wat jij kunt verbeteren.
 • Je trainer/coach leert je hoe je het kunt verbeteren.

OPSTELLEN EN BESPREKEN VAN EEN IC PROFIEL

We maken afspraken over wanneer je het interview wilt invullen. Via een e-mail ontvang je een link naar de vragenlijst. Het invullen gaat via je computer en neemt zo'n 45 minuten in beslag. De uitslag is direct beschikbaar voor interpretatie.
 
Maakt het opstellen van het profiel deel uit van een persoonlijke training of coaching dan wordt het profiel in de loop van dat traject beproken.

Vraag je het profiel aan om inzichten te krijgen in je functioneren of als hulpmiddel bij een sollicitatie dan maakt de Identity Compass consultant  
een afspraak voor een gesprek om het profiel in 1 tot 1,5 uur toe te lichten. In dit laatste geval is de prijs voor particulieren € 295,00 incl. btw.

De deelnemer ontvangt het rapport op papier.
springest score 98
SocietyLogoSOCLOGO1
IC logo