joomla visitor
Korte agendatoon de hele agenda

NLP Practitioner Opleiding

12 sept
NLP Practitioner
12/09/22 10:00 - 18/09/22 18:00

NLP Master Practitioner opleiding

14 nov
NLP Master Practitioner: blok 1
14/11/22 10:00 - 20/11/22 18:00
15 dec
NLP Master Practitioner: blok 2
15/12/22 10:00 - 17/12/22 18:00

NLP Xlence opleiding

9 sept
XLence™ Certificering
09/09/22 10:00 - 17:00
29 sept
XLence™ NLP
29/09/22 10:00 - 01/10/22 17:00

NLP Masterclass workshops

10 nov
Hypnose training
10/11/22 10:00 - 12/11/22 17:00

Zakelijke workshops

Geen activiteiten gevonden

Identity Compass

26 okt
Identity Compass
26/10/22 10:00 - 28/10/22 13:00
Contactinformatie
Bas Licher
06 46 15 64 64
bas.licher@ravisie.nl
Henk Wim Lijftogt
Postadres
Nijenheim 6409
3704 BN Zeist
030 699 02 50
Trainingsruimte
NLP Atelier
Meent 13
3931 MD Woudenberg
IBAN

BTW nr.
KvK nr.
NL22 ABNA 0883 1578 10

NL861591021B01
80214924
 
Kom je met het OV naar het NLP Atelier dan is het centrum van Woudenberg de dichtstbijzijnde halte. Maak met ons een afspraak zodat we je op kunnen halen.
030 699 02 50
Bas
06 46 15 64 64
Henk Wim
06 29 53 32 65
Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je jezelf beter begrijpt, je veel meer grip krijgt op je leven én beter kunt omgaan met alles wat er in en om je heen gebeurt.
De methode waarmee je in onze ogen het beste tot jezelf doordringt én het beste uit jezelf kunt halen is Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). NLP werkt voor mensen én bedrijven.
De TOP Coaches op deze pagina zijn allemaal gecertificeerde NLP master practitioners die daarna de XLence™ Coach opleiding hebben gevolgd. Door intervisie en bijscholing wordt de kwaliteit van deze TOP Coaches op peil gehouden. Klik op Voorwaarden, Tarieven en Geschillen voor meer informatie over de overeenkomst die je met je TOP Coach aangaat.

✓ Persoonlijke coaching

✓ Coaching & consulting voor bedrijven

✓ Netwerk van coaches

RaVisie uit Woudenberg, in regio Zeist, geeft organisatieadvies dat is gericht op de medewerkers van je bedrijf. Deze mensen maken immers het bedrijf, waardoor het belangrijk is dat zij zo goed mogelijk functioneren in hun rol. Met ons organisatieadvies en de daaraan gekoppelde coaching en training, geven we jou de handvatten die je nodig hebt om je team goed aan te sturen en de werkprocessen te optimaliseren.

Bent u geïnteresseerd in NLP?

Klik hier voor meer info!

Organisatieadvies op maat waarmee je jouw doelstellingen behaalt

Met het organisatieadvies waarvan we jou voorzien, willen we een aantal doelen bereiken. Dit doen we natuurlijk vanuit jouw wensen. Daarom brengen we eerst in kaart wat je met ons advies wilt bereiken. Hierna nemen we de huidige situatie binnen het bedrijf onder de loep: hoe zitten de werkprocessen in elkaar en waar liggen de sterke en zwakke punten? Zodra dit duidelijk is, vergaren we informatie over de motivaties en denkvoorkeuren van je medewerkers door middel van gesprekken en het Identity Compass. Deze informatie helpt ons vervolgens om jou middels organisatieadvies te ondersteunen bij het managen van je team.


blokafbeelding1

Informeer naar de concrete aanpak

Heb je behoefte aan organisatieadvies? Of wil je gebruikmaken van onze andere diensten, zoals een cursus NLP van de grondlegger van deze methode in Nederland op onze trainingslocatie die goed bereikbaar is vanuit Utrecht en Amersfoort? Neem dan contact met ons op en maak je wensen kenbaar. We plannen graag een kennismaking met je in. Je bereikt ons via 030 699 02 50 of 06 46 15 64 64.

✓ Persoonlijke coaching

✓ Coaching & consulting voor bedrijven

✓ Netwerk van coaches

Heb je weleens gehoord van NLP en ben je benieuwd waar je hiervoor in Amersfoort terechtkunt? Of ben je op zoek naar coaching en ben jij je nog aan het oriënteren welke coach of coachingsmethode het best bij je past? Misschien wil je NLP zelf als coachingsmethode gaan gebruiken in je eigen praktijk in Amersfoort? Wat de reden ook is, kijk eens op de website van RaVisie, gevestigd in Woudenberg, nabij Amersfoort. Hier kun je terecht voor alles dat met Neuro Linguïstisch Programmeren te maken heeft: van coaching tot cursus. Bij vragen kun je natuurlijk ook altijd even telefonisch contact opnemen.

Bent u geïnteresseerd in NLP?

Klik hier voor meer info!

De voordelen van NLP voor jou, thuis of op de praktijk, in Amersfoort

Er zijn verschillende redenen waarvoor NLP gebruikt kan worden. Het doel is altijd om de huidige situatie naar een hoger plan te tillen. Om lekkerder in je eigen vel te zitten en om je meer handvatten te bieden waarmee je moeilijke situaties beter het hoofd kunt bieden. Een aantal redenen om NLP als methode in te zetten zijn:

blokafbeelding1
 • Betere communicatie
 • Meer grip krijgen op je eigen leven
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Het verbeteren van je coaching vaardigheden
 • Beter leidinggeven als manager

Heb jij een andere reden waarvoor je NLP wilt inzetten in Amersfoort? Laat het RaVisie weten door telefonisch contact op te nemen via 030 699 02 50 of via 06 46 15 64 64.

✓ Persoonlijke coaching

✓ Coaching & consulting voor bedrijven

✓ Netwerk van coaches

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar NLP en heb je interesse in het volgen van een opleiding op een locatie die je makkelijk bereikt vanuit Eindhoven? Dan biedt organisatie- en adviesbureau RaVisie uit Woudenberg, nabij Zeist, je nu de mogelijkheid om kennis te maken met deze vorm van zelfontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd in NLP?

Klik hier voor meer info!

Welke meerwaarde heeft het volgen van een opleiding NLP op onze locatie die je makkelijk bereikt vanuit Eindhoven?

In grote lijnen staat Neuro Linguïstisch Programmeren voor het leren begrijpen van iemands denkprocessen. Dit gaat samen met de invloeden op het vertoonde gedrag en de bijbehorende communicatie. Extra inzichten op dit gebied, die je vergaart met een opleiding NLP op onze locatie die niet al te ver is vanuit Eindhoven, assisteren je bij het:

 • Krijgen van meer grip op je eigen leven
 • Richten op persoonlijke ontwikkeling
 • Verbeteren van je communicatie
 • Beter functioneren binnen een beroepsrol
 • Geven van stabielere leiding in een rol als manager
 • Verbeteren van de coachingsvaardigheden

Door het volgen van een cursus NLP bieden we mensen uit de regio Eindhoven graag de mogelijkheid aan om hun eigen levens en die van anderen mooier te maken. In heldere termen leert de opleiding je een levenshouding aan te nemen die gefocust is op het bewustzijn, nieuwsgierigheid, flexibiliteit en creativiteit.

blokafbeelding1

Maak vrijblijvend kennis met onze programma’s

Ben je er – op basis van de informatie die je hebt verkregen – van overtuigd dat een cursus NLP de juiste weg voor je is en woon je in regio Eindhoven? Aarzel dan niet en neem direct contact op met RaVisie voor een vrijblijvende kennismaking met onze programma’s. Ook voor organisatieadvies kun je bij ons terecht. Je bereikt ons door te bellen naar 030 699 02 50 of 06 46 15 64 64.

✓ Persoonlijke coaching

✓ Coaching & consulting voor bedrijven

✓ Netwerk van coaches

Wanneer je extra handvatten zoekt om je eigen ontwikkeling te sturen, is het volgen van een cursus NLP van RaVisie in Woudenberg, nabij Utrecht, een uitstekend idee. Dit is namelijk dé manier om grip te krijgen op je eigen leven. Het volgen van een cursus NLP in regio Utrecht richt zich niet op het waarom en staat los van de inhoud. In plaats daarvan gaat deze coachingsmethode in op het waarop, het hoe. Lees snel verder als je meer wilt leren over NLP in de omgeving van Utrecht.

Bent u geïnteresseerd in NLP?

Klik hier voor meer info!

Grijp de controle over jouw leven door meer te leren over NLP in regio Utrecht

Met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) creëer je begrip voor hoe iemand denkt en hoe dit denkproces communicatie en gedrag beïnvloedt. Als je merkt dat je in je communicatie tegen belemmeringen aanloopt, is een cursus NLP in regio Utrecht echt iets voor jou. Je duikt gedurende deze cursus dieper in je eigen onderbewustzijn. Zo kom je er tijdens NLP in regio Utrecht achter dat een groot deel van onze communicatie onbewust verloopt, in tegenstelling tot wat je misschien denkt. Intonatie en non-verbale communicatie worden vaak buiten ons bewustzijn om gestuurd, wat tot belemmeringen in de communicatie kan leiden. De cursus NLP van RaVisie nabij Utrecht leert je om deze onderbewuste stromingen in je communicatie te herkennen en te beïnvloeden. Dit dient als training voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar het helpt je tevens op carrièregebied. Doordat je een boodschap beter overbrengt, kun je het gedrag van een ander beter sturen en dus overtuigend motiveren.

blokafbeelding1

Kijk direct in de agenda of neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd om meer te leren over NLP in de omgeving van Utrecht? Dan ben je van harte welkom bij RaVisie, de grondlegger van NLP in Nederland. Bekijk direct in de agenda of er een cursus NLP bij ons trainingscentrum nabij Utrecht voor jou tussen zit. Wil je eerst nog wat meer informatie inwinnen over wat NLP inhoudt? Kijk dan rond op de website of neem contact met ons op via 030 699 02 50 of 06 46 15 64 64.

✓ Persoonlijke coaching

✓ Coaching & consulting voor bedrijven

✓ Netwerk van coaches

Organisatieadviesbureau RaVisie in Woudenberg maakt een NLP opleiding voor de regio Den Haag bereikbaar. Tussen de vele aangeboden cursussen op het gebied van coaching en het functioneren in een beroepsrol is het lastig om direct te kiezen voor de opleiding die het best bij je past. Enige oriëntatie op dit gebied kan hierdoor goed van pas komen.

Bent u geïnteresseerd in NLP?

Klik hier voor meer info!

Het volgen van een NLP opleiding kent nog meer voordelen voor Den Haag en omgeving

Naast het wegwijs worden in de vele coachingsmethodes kent het deelnemen aan een NLP opleiding nog tal van andere voordelen voor mensen in de directe omgeving van Den Haag. Deze zetten we graag even voor je op een rijtje:

 • Krijgen van meer grip op je eigen leven
 • Richten op persoonlijke ontwikkeling
 • Verbeteren van de communicatie
 • Beter functioneren binnen een beroepsrol
 • Geven van stabielere leiding in een rol als manager
 • Verbeteren van de coaching vaardigheden


Waar staat NLP voor?

De term NLP staat officieel voor Neuro Linguïstisch Programmeren en richt zich op het aannemen van een levenshouding die zich voornamelijk concentreert op het bewustzijn, nieuwsgierigheid, flexibiliteit en creativiteit. Deze ontwikkeling richt zich zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied.

blokafbeelding1

Kom vandaag nog in contact

Heeft een NLP opleiding je altijd gefascineerd en ben je woonachtig in de regio Den Haag? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het aangaan van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bereik ons telefonisch via 030 699 02 50 of 06 46 15 64 64.

springest score 98
SocietyLogoSOCLOGO1
IC logo