joomla visitor

Over RaVisie

RaVisie werd in 1998 opgericht door Ben en Bas Licher met als doel een bijdrage te leveren aan het beter laten functioneren van mensen en organisaties.
Met hun internationale ervaring, kennis van organisatiesystemen, ervaring met het coachen van groepen en van mensen persoonlijk gecombineerd met hun kennis over NLP hebben ze sindsdien verbluffende resultaten bereikt.

Ontwikkeling

De naam RaVisie is afgeleid van Raadgevers met Visie, want zo zagen wij ons. Raadgevers met visie om mensen en organisaties beter te laten functioneren. Het motto voor RaVisie dat wij toen hebben bedacht; "Wij brengen licht en helderheid in uw organisatie", is nog steeds van toepassing. In de loop van de tijd gingen we ons steeds meer richten op teams en individuele personen in bedrijven en organisaties. Coaching werd naast organisatieadvies één van de pijlers. Nadat we in 2003 NLP hadden ontdekt, werd onze coaching nog effectiever en de coach-trajecten aanzienlijk korter. Vanaf 2005 werden de NLP trainingen de derde pijler onder RaVisie. In 2006 werden we de Nederlandse partner van Identity Compass International en sindsdien beschikken we over een heel mooi instrument om het werk wat we doen voor bedrijven te ondersteunen. Ook bieden we consultants de gelegenheid dit instrument zelf te leren gebruiken.

Kwaliteit

Aanvankelijk was ons idee om van RaVisie een groter bedrijf te maken dan twee personen, maar al binnen enkele maanden beseften we dat wij alleen garant konden staan voor onze eigen kwaliteit. Tegelijkertijd wilden we niets liever dan zelf met mensen werken en wat we niet wilden was personeel managen. Het besluit om RaVisie 'groot' te maken met z'n tweeën was toen snel genomen. Vanaf het begin staat kwaliteit hoog in het vaandel. In elke traject dat RaVisie uitvoert, wordt ervoor gezorgd dat voldaan wordt aan de behoefte van de klant. RaVisie gaat nog verder, want ook nazorg is een belangrijk onderdeel van de RaVisie kwaliteit.

Nieuwe fase

Ben Licher overlijdt op 18 maart 2016. Eén van de motoren is uitgevallen, een groot verlies voor RaVisie. RaVisie is stevig gebouwd en kan met één motor verder, mede door Ben. En Bas Licher gáát verder met wat accentverschuivingen. Dezelfde kwaliteit voor Advieswerk, Coaching en Trainingen, dat is mijn garantie. En Ben's 'spirit' vind je overal in terug. 
 x